Perbit HR Magyarorszg
Image: informaciok
   
         
 
           
   
 

Cégünkről

A Perbit HR Magyarország Kft. szakemberei 1995-ben úttörő szerepet töltöttek be a hazai személyügyi informatika létrehozásával, és elterjesztésével, melynek köszönhetően, a cég Magyarországon, a Best of Breed koncepciójú személyügyi szoftverek specialistájaként, ma is meghatározó tevékenységet folytat.
• Speciális termékünk: a perbit.insight, az integrált humán erőforrás gazdálkodási rendszer, melyben korszerű IT megoldások támogatják az e-HR funkciók, a HR-kontrolling, a Workflow menedzsment és a Teljesítmény menedzsment funkciók alkalmazását.
• További termékeink a szervezet megjelenítő, a munkaidő gazdálkodási és a teszt és kiválasztási rendszerek.
• Fő tevékenységünk a humán informatikai rendszerek forgalmazása, oktatása, szoftverfejlesztés, számítástechnikai szolgáltatás és kereskedelem.
• A személyügyi szoftverek, munkaidő nyilvántartó és beléptető rendszerek bevezetése és felhasználói támogatása mellett, egyedi szoftverfejlesztéssel és általános IT tanácsadással is foglalkozunk.
• Feladatainkat munkatársaink közvetlen tevékenységével, illetőleg széleskörű kapcsolatrendszerünk felhasználásával, esetenként szerződéses partnereink bevonásával hajtjuk végre.

Történeti áttekintés:

1995 – 2009

• A Peodesy integrált HR szakértői rendszer magyarországi adaptációja,

• Közös fejlesztés a VT-SOFT Kft-vel: OPUS HUMAN,

• Új generációs HR szoftver bevezetése: perbit.views

2010

perbit.views internetmodullal ellátva

2014

• Org.manager organigram szoftver:           

Oktatási tevékenységünk keretében, több magyar egyetemen és főiskolán, Fejér Tamás által kidolgozott „Személyügyi informatika” tantárgyból már több ezer hallgató vizsgázott. A szakműhely munkatársai az első háromnyelvű Személyügyi Szakszótár társszerzői, egyetemi jegyzetek és számtalan publikáció szerzői.

2018 

perbi.,insight: a perbit.views továbbfejlesztett változata, amely már teljesen hozzáférhető interneten keresztül

ZMI: Professzionális munkaidő-gazdálkodás célszoftver bevezetése Magyarországban

2020 

perbit.mobile App: Telefonos alkalmazás, hogy bárhonnan és bármikor hozzáférhessen a szükséges adatokhoz

perbit.cloud: Felhő alapú integrált HR rendszer

Legfontosabb referenciáink: BPW-Hungária Kft., Angstrom Truforge, Swicon Zrt., Nagisz Zrt., Knaus Tabbert Kft., Electrolux Lehel Kft.,Prinzhorn Holding GmbH. (Ausztria), Penny Market Kft., Euroleasing Kft., Firth Rixson Hungária Kft., Mátrametál Kft., Állami Számvevőszék, Generali Biztosító Zrt., Országos Vízügyi Főigazgatóság, enmech Hungary Bt., ISYS-ON, Groupama Biztosító Zrt, EOS Faktor Zrt., Merkbau Kft., Agria Humán, Leadec Kft., Fehrer Hungária, BlackBelt Technology, Café Communications, stb., ezen kívül számos cégnél folynak projektjeink és több helyen a szerződéskötések előkészítésén dolgozunk.

Legfőbb termékünk a perbit.insight HR rendszer

A rendszer négy kiemelkedő csúcstechnológiai funkciót tartalmaz

A felhasználói csoportok dinamikus kiszolgálása

A perbit.insight legfontosabb része a HR megoldás központ (HR Solution Center). Ez egy személyre szabható, mégis egységes HR portál. Tetszetős, web felületen jeleníthető meg valamennyi cégspecifikus HR funkció, és elérhető bármely szükséges egyéb honlap, vagy portál. A különféle funkciók egy téma- és feladatorientált menürendszerből választhatók. Az újfajta modellnek köszönhetően, a rendszer dinamikusan alkalmazkodik a különféle felhasználói csoportok (menedzsment, HR szakértők, munkavállalók) igényeihez. Mindenki azt látja, amire éppen szüksége van.

Célorientált keresés

A tárolt információk felkutatásához a google-hoz hasonló, kényelmes keresőrendszer áll rendelkezésre. A teljes adatállományban a szabadszöveges keresésen kívül, további keresések is lehetségesek az egyes adatmezőkön keresztül. A találati listában közvetlen navigációval, szűréssel juthatunk el a keresett adatokhoz. Akár összetett kiértékeléseket is létrehozhatunk programozási ismeretek nélkül.

Intelligens folyamatirányítás

A standardizált folyamatok végrehajtásával, növelhetjük a személyügyi munka hatékonyságát és termelékenységét. Ráadásul az adminisztratív munka is lényegesen csökkenthető. A perbit.insight egy élvonalbeli, integrált folyamatirányító rendszert tartalmaz. Ennek segítségével előre, vagy bármikor definiálhatjuk folyamatainkat, a rendszer automatikusan vezérli és ellenőrzi az elvégzendő feladatok teljesítését. Nemcsak az adminisztratív feladatok (munkavállaló felvétel, szabadságkérelem) kiterjedt automatizálása lehetséges, hanem a professzionális HR funkcióké (személyzetfejlesztés, bértárgyalások) is.

Interaktív képernyő nézet

A személyügyi adatok önállóan csak kevéssé használhatók. Az újfajta Multi Sight funkció lehetővé teszi az összetartozó információk együttes kezelését és átláthatóságát.
A felhasználó egyszerre több űrlapot és listát is megjeleníthet a képernyőn. Ezek az információk időrendben láthatók és további, az adott témához kapcsolódó dokumentumok is megnyithatók. Az átfogó és mélyreható betekintés, felbecsülhetetlen többletértékkel jár, jelentősen megkönnyíti a döntéshozatal szakszerűségét.


További termékeink: tisoware munkaidő gazdálkodási rendszer, a WinBelépő munkaidő nyilvántartási szoftver, org.manager organigram megjelenítő és tervező rendszer.

A cég ügyvezető igazgatója: Fejér Tamás
Marketing és pü. vezető: Lomen Zoltánné
IT vezető: Nikli Zsolt

A cég neve: PERBIT HR MAGYARORSZÁG KFT.

Elérhetőségeink:
1062 Budapest, Andrássy út 128.
Tel: (36) 302-7101 és (36) 301-0953
(36) 70-948-2434, (36) 70-948-2436