Perbit HR Magyarorszg
Image: oldasok
   
         
 
           
   
 

A HR szoftver minden tekintetben kielégíti a kívánalmakat, valamennyi alkalmazott és jelenleg ismert személyügyi funkciót támogat.

A termék WEB felületű, „hibrid” technológiát alkalmazó HR rendszer, melyben korszerű IT megoldások támogatják az e-HR funkciók, a HR-kontrolling, a Workflow menedzsment és a Teljesítmény menedzsment funkciók alkalmazását.

A „hibrid” technológiának köszönhetően, objektumokba rendezett, módosítható adatbázis struktúrával rendelkezik, mely kielégíti a gyakorlati felhasználók legkülönbözőbb igényeit, ezen kívül a speciális igények teljesítésére is alkalmas.

Kiemelkedő a személyügyi menedzsment dinamikus kiszolgálása, mely igény szerint személyre szabható (HR Solution Center). Tetszetős WEB felületen jeleníthető meg valamennyi cég specifikus HR funkció, ugyanakkor elérhető bármely szükséges honlap. A tárolt információk felkutatásához, kényelmes keresőrendszer áll rendelkezésre. A teljes adatállományban a „szabadszöveges” keresésen kívül, további keresések is lehetségesek az egyes adatmezőkön keresztül. A felhasználó egyszerre több űrlapot és listát megjeleníthet a képernyőn. Az interaktív képernyő nézet (Multi Sight) lehetővé teszi az összetartozó információk együttes kezelését és átláthatóságát.


Mosolygós_HR