Perbit HR MagyarorszŠg
Image: oldasok
   
         
 
           
   
 
J√≥l √°ttekinthetŇĎ szervezet

‚ÄěA grafikus szervezettervet neh√©z elk√©sz√≠teni, sohasem aktu√°lisak √©s nem tartalmaznak naprak√©sz √©s teljes k√∂rŇĪ inform√°ci√≥kat.‚ÄĚ √Āltal√°ban √≠gy v√©lekednek a HR menedzserek az Organigramr√≥l. Ennek ellen√©re nagyon is ig√©nylik, hogy szervezet√ľk val√≥s √°llapot√°t egyetlen pillant√°ssal √°ttekinthess√©k.
A legt√∂bb szervezet szervezetterv√©t a szem√©ly√ľgyi rendszer√©bŇĎl √°ll√≠tja elŇĎ, √©s elv√°rja, hogy naprak√©sz Organigramja egyszerŇĪen √©s automatikusan elk√©sz√ľlj√∂n.
Az Ingentis org.manager nevŇĪ szoftvere a rendelkez√©sre √°ll√≥ adatokb√≥l saj√°t szervezeti adatkezelŇĎ modulj√°val biztos√≠tja, hogy adatb√°zisa teljesen automatikusan, vagy felhaszn√°l√≥bar√°t szoftverkezel√©ssel mindenkor kieg√©sz√≠thetŇĎ legyen a naprak√©sz √©s √°ltal√°nosan hozz√°f√©rhetŇĎ inform√°ci√≥kkal.
Az Ingentis org.manager szoftvere nem ismer korl√°tokat, b√°rmely HR szoftverrel √∂sszekapcsolhat√≥, sŇĎt a hat√©kony HR kontrolling tev√©kenys√©g √©rdek√©ben m√°s rendszerekbŇĎl sz√°rmaz√≥ adatokat is k√∂zvetlen√ľl felhaszn√°lja. Minden speci√°lis ig√©nyt kiel√©g√≠t, a legfant√°ziad√ļsabb ig√©nyeknek sem szab hat√°rt.
Az org.manager programot vil√°gszerte, t√∂bb mint 450 neves nagyv√°llalat alkalmazza, √≠gy biztos√≠tja szervezeti strukt√ļr√°j√°nak √°ttekint√©s√©t. A term√©k haszn√°lata fontos felt√©tele a c√©lorient√°lt, strat√©giai HR menedzsmentnek.

Integr√°lt √ľzemeltet√©s, azonnal felhaszn√°lhat√≥ interf√©szek

Az Ingentis org.manager szoftvere ‚Äď rugalmass√°g√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎen - b√°rmely HR szoftverrel z√∂kkenŇĎmentesen egy√ľttmŇĪk√∂dik. T√∂bb tan√ļs√≠tv√°nnyal is al√°t√°masztott interf√©sz seg√≠ts√©g√©vel sz√°mos HR szoftver intelligens adatmegjelen√≠tŇĎ eszk√∂zek√©nt haszn√°lhat√≥. Az elŇĎre elk√©sz√≠tett interf√©sz adatkapcsolatok lehetŇĎv√© teszik a szoftver egyszerŇĪ telep√≠t√©s√©t √©s a zavartalan hozz√°f√©r√©s √©s jogosults√°g biztos√≠t√°st. Ennek megfelelŇĎen szabadon be√°ll√≠that√≥ ODBC-,CSV- √©s LDAP interf√©szek √°llnak rendelkez√©sre, amelyeknek k√∂sz√∂nhetŇĎen b√°rmely adatforr√°shoz t√∂rt√©nŇĎ hozz√°f√©r√©s megval√≥s√≠that√≥.

A megjelenési forma (Layout) egyedileg kialakítható

Az Ingentis org.manager szoftver k√ľl√∂n√∂sebb elŇĎk√©pzetts√©g n√©lk√ľl is lehetŇĎv√© teszi az egyedi megjelen√≠t√©si form√°k kialak√≠t√°s√°t. L√©trehozhatunk tetsz√©s szerinti fastrukt√ļr√°kat, kiv√°laszthatjuk a sz√≠neket, a keretek form√°it √©s az √∂sszek√∂tŇĎ vonalak jellemzŇĎit. Becsatolhatunk k√©peket, grafik√°kat, k√ľl√∂n inform√°ci√≥kat, a megjelen√≠t√©st √∂n√°ll√≥an alak√≠thatjuk ki.
K√ľl√∂nb√∂zŇĎ c√©lcsoportok, elt√©rŇĎ tartalmak megjelen√≠t√©s√©re van sz√ľks√©g? T√∂bbf√©le megjelen√≠t√©si profilt is elŇĎ√°ll√≠thatunk, amelyek k√∂z√ľl ‚Äď ig√©nyeinknek megfelelŇĎen ‚Äď egy eg√©rkattint√°ssal v√°logathatunk.

Szerte√°gaz√≥ publik√°ci√≥s lehetŇĎs√©gek

Elk√©sz√≠tett szervezetterv√ľnk publik√°l√°s√°ra sz√°mos lehetŇĎs√©g k√≠n√°lkozik. Az eredm√©nyek interneten, vagy intraneten, PC-kliensen, vagy ak√°r HTML-/ActiveX-/Java-verzi√≥kban is hozz√°f√©rhetŇĎk. Ha k√≠v√°njuk vil√°gszerte √©s naprak√©szen nyilv√°noss√°gra hozhatjuk belsŇĎ d√∂nt√©si √©s hierarchia viszonyainkat. Term√©szetesen az Organigramok ki is nyomtathat√≥k, vagy grafikak√©nt tov√°bb export√°lhat√≥k. A nyomtat√°si √©s tov√°bb√≠t√°si lehetŇĎs√©gek minden ig√©nyt kiel√©g√≠tenek.

Tervez√©si √©s ir√°ny√≠t√°si lehetŇĎs√©gek

Szeretn√©nk t√∂bb k√ľl√∂nf√©le, j√∂vŇĎre vonatkoz√≥ szervezeti forgat√≥k√∂nyvet l√©trehozni? Sz√ľks√©g√ľnk van egy HR kontrolling rendszer kialak√≠t√°s√°ra? Integr√°lni k√≠v√°njuk a munkav√°llal√≥k elhelyez√©s√©nek helyzet√©t? Az Ingentis org.manager szoftver korl√°tlan lehetŇĎs√©geket biztos√≠t az ilyen t√≠pus√ļ feladatok megold√°s√°ra is. P√©ld√°ul legfontosabb mutat√≥sz√°mainkb√≥l is k√©sz√≠thet√ľnk diagramokat, amelyeket a szervezettervben is bemutatunk. Hozz√°rendelhetj√ľk szervezeti egys√©geink megjelen√≠t√©s√©t bizonyos szab√°lyok vagy adatok teljes√ľl√©s√©hez.
A Látvány Menedzsment segítségével az adatokból információk keletkeznek!


Organigram bŇĎvebben