Perbit HR Magyarország
Image: oldasok
   
         
 
           
   
 
Céginformáció

Németországban a tisoware a legnevesebb munkaidőgazdálkodási szoftver szolgáltató vállalatok egyike. A cég egyidejűleg képviseli a hagyományokat és a folyamatos innovációt. A cég „Több mint HR, biztonság és valós idejű gyártásirányítás“ vezérelv alapján immár több, mint 25 éve ajánlja megoldásait a munkaidőnyilvántartás, munkaerő felhasználás tervezése és irányítása, a biztonságos beléptetés, gyártási (üzemi és gépi) adatok feldolgozása, a termelési adatok kiértékelése, az optimalizált gyártás ütemezés, a valós idejű gyártásirányítás, a folyamatszervezés, a munkavállalói portálok, valamint a projekt kontrolling és erőforrás tervezés szakterületein. Hazai és külföldi ügyfelei - számuk meghaladja a 2200-at – hasznosítják tapasztalataikat és kompetenciáikat. A tisoware egy erős partnertől elvárható beruházási biztonságot és folyamatosságot biztosít. Többnyelvű szoftvereit 14
országban alkalmazzák. Termékei használatának eredményeként érzékelhető költségcsökkenés és a termelékenység növekedése tapasztalható.

Az Ön nyelvét beszéljük

A tisoware termékekkel jól választhat. Több mint 2.200 különböző méretű és iparágat képviselő vállalat alkalmazza megoldásainkat, amelyekkel naponta 780.000 munkatársukat irányítják. Bemutatjuk rövid kivonatát partnerlistánknak, A-Z-ig:
Antenne Bayern, Allstar, Augenklinik Starnberg, Birkel, Centa, Cineplexx, Dautel, Dethleffs, ECE Projektmanagement, ecom instruments, Erbe Medizintechnik, Erwin Junker Maschinenfabrik, Euramobil, Fahnen Herold, Franken Therme, Fritsch Bäckereimaschinen, Gabler Maschinenbau, Groll Schlafsysteme, Haller Internationale Spedition, Hekatron, Helukabel, Heinrich Geuther Kindermöbel, Hirsch Servo, Hymer, IHK Reutlingen, Kinetics, Krafthand Verlag, Kreissparkasse Reutlingen, Koziol, Landesklinik Lübben, Loesdau, Logistics Group International, Lieler Schlossbrunnen, Leki, Lungenklinik Ballenstedt, Lichtenheldt, Metrohm, Mundipharma, Novita Leben im Alter, Plazamedia, Stadt Remseck, Reiling, Rieker Schuh, Schwörer Haus, Sembach, SHW CT-Gruppe, Sigmeta, Schott Rohrglas, Steca, Theben, Vitanas, Villa für Kinder Dresden, Volksbank Reutlingen, Werkstätten für Menschen mit Beeinträchtigungen, Walter, Weinmüller, Witt-Gasetechnik, Worlee Chemie, Xstrata Zink.

Nyugodtan ránkbízhatja magát

A tisoware neves beszállítók válogatott, minőségi termékeivel dolgozik. A piacvezető szoftver- és hardvermegoldások számottevő versenyelőnyt és biztonságos beruházást biztosítanak azoknak a cégeknek is, akik korábban még nem dolgoztak a tisoware-rel. Stratégiai hardver partnerünk az európai piacvezető Kaba és a PCS. Integrált hardver és szoftvermegoldásaink mellett szervezeti és munkaidőgazdálkodási szaktanácsadással is segítjük partnereinket. Minden szakterületben jártas tanácsadóink és szakértőink elvégzik berendezéseink installálását, a betanítást. Karbantartási, szoftverkövetési és hotline szolgáltatásokat ajánlunk. A tisoware, mint szoftverfejlesztő a DIN EN és az ISO 9001, 14001, 27001 és 9241 szabványok szerint dolgozik, ezen kívül rendelkezik a legfontosabb minőségbiztosítási, környezetvédelmi IT-biztonsági és szoftver ergonómiai minősítésekkel.

A Perbit HR Magyarország Kft kizárólagos forgalmazója Magyarországon a tisoware webes munkaidő nyilvántartási rendszernek.

tisoware logo
tisoware logo
tisoware logo