Perbit HR MagyarorszŠg
Image: oldasok
   
         
 
           
   
 

WINBEL√ČPŇź

A WINBEL√ČPŇź a munkaidŇĎ gazd√°lkod√°s bel√©pŇĎk√°rtya-alap√ļ, integr√°lt rendszere, amely t√∂bb munkaidŇĎ nyilv√°ntart√°si funkci√≥t t√°mogat.

A WINBEL√ČPŇź ide√°lis bel√©ptetŇĎ √©s munkaidŇĎ nyilv√°ntart√≥ eszk√∂z a kis- √©s k√∂z√©pv√°llalatok r√©sz√©re. A rendszer √°gazat f√ľggetlen√ľl, sz√©les k√∂rben haszn√°lhat√≥. Telep√≠thetŇĎ egy g√©pen, vagy h√°l√≥zaton. 10 fŇĎn√©l nagyobb munkav√°llal√≥i szervezetek sz√°m√°ra aj√°nljuk, a felsŇĎ l√©tsz√°mhat√°r 5000 fŇĎ. T√∂bb telephelyes megold√°s is lehets√©ges.


MODULOK:

‚ÄĘ Munkav√°llal√≥k: a munkav√°lla¬≠l√≥k szem√©lyi adatainak nyil¬≠v√°ntart√°s√°t tartalmazza, a fel¬≠v√©teltŇĎl eg√©szen a kil√©p√©sig, biztos√≠tja t√∂bb bel√©pŇĎk√°rtya alkalmaz√°s√°t, lehetŇĎv√© teszi munka√ľgyi adatok r√∂gz√≠t√©s√©t. A rendszer lehetŇĎs√©get biztos√≠t a t√∂meges adatfelvitelre, beve¬≠zet√©skor. A program tartal¬≠mazza a munkaidŇĎ rugalmas kezel√©s√©t, illetve a speci√°lis munkarend felvitel√©t √©s kezel√©¬≠s√©t.

‚ÄĘ Szabads√°gok: itt t√∂rt√©nik a munkav√°llal√≥k szabads√°gainak r√∂gz√≠t√©se √©s kezel√©se. Enge¬≠d√©lyez√©s eset√©n a rendszer automatikusan kit√∂lti a moz¬≠g√°snapl√≥t az aktu√°lis d√°tum √©s a szabads√°gnapok √∂sszeha¬≠sonl√≠t√°sakor. A rendszer lehe¬≠tŇĎs√©get biztos√≠t szabads√°g-terv elk√©sz√≠t√©s√©re is t√°bl√°zatos form√°ban.

‚ÄĘ Betegs√©g, t√°voll√©t: a munka¬≠v√°llal√≥ k√ľlsŇĎ munkahelyen t√∂rt√©nŇĎ munkav√©gz√©s√©nek, illetve beteg√°llom√°ny√°nak ke¬≠zel√©se, √©s r√∂gz√≠t√©se.

‚ÄĘ Munkak√∂r, munkarend: a szoftver lehetŇĎs√©get biztos√≠t v√°ltoz√≥ munkarendben dolgo¬≠z√≥k nyilv√°ntart√°s√°ra, kezel√©¬≠s√©re.

‚ÄĘ Mozg√°sok: A modulban a r√∂gz√≠tett munkav√°llal√≥k mozg√°s adatait lehet k√©zzel m√≥dos√≠tani, karbantartani, speci√°lis esete¬≠ket lekezelni.

‚ÄĘ Fizetett √ľnnepnapok √©s ledol¬≠goz√°sok: a modulban meg¬≠val√≥s√≠that√≥ az √©ves, teljes mun¬≠kaidŇĎnapt√°r l√©trehoz√°sa, ez√°ltal a program automatikusan kezeli az √ľnnepnapokat √©s egy√©b fizetett napokat.

‚ÄĘ MŇĪveletek: a modulban a lek√©rdezhetŇĎ adatok nyomta¬≠t√°sa lehets√©ges.

‚ÄĘ Elemi jogosults√°gok: a rendszer mŇĪk√∂d√©s√©t h√°rom jogosults√°gi szint teszi teljess√©; a munkav√°llal√≥, vezetŇĎ √©s rendszeradminisztr√°tor.
A rendszer magas sz√≠nvonal√ļ megold√°sai minim√°lisra cs√∂k¬≠kentik az adminisztrat√≠v fel¬≠adatokkal j√°r√≥ idŇĎt, felesle¬≠gess√© v√°lhat a jelenl√©ti √≠v, il¬≠letve a szabads√°g kimutat√°s.


AJ√ĀNL√ĀS

A WINBEL√ČPŇź ide√°lis bel√©p¬≠tetŇĎ √©s munkaidŇĎ nyilv√°ntart√≥ eszk√∂z a kis- √©s k√∂z√©pv√°llala¬≠tok r√©sz√©re. A rendszer √°gazat f√ľggetlen√ľl, sz√©les k√∂rben haszn√°lhat√≥. Telep√≠thetŇĎ egy g√©pen, vagy h√°l√≥zaton. 10 fŇĎn√©l nagyobb munkav√°llal√≥i szerve¬≠zetek sz√°m√°ra aj√°nljuk, a felsŇĎ l√©tsz√°mhat√°r 5000 fŇĎ. T√∂bb telephelyes megold√°s is lehet¬≠s√©ges.

HARDVER √ČS SZOFTVERK√ĖRNYEZET

A WINBEL√ČPŇź MS Access adatb√°zis kezelŇĎvel dolgozik, Microsoft Windows NT munka¬≠√°llom√°s plat¬≠formokon.

Minimális konfiguráció:
Munka√°llom√°s: Pentium 166 MHz, 128 MB RAM.
Egy√ľttmŇĪk√∂d√©s jelenleg az IDS-200-as bel√©ptetŇĎj√©vel biz¬≠tos√≠tott.

BEVEZET√ČSI ELJ√ĀR√ĀS

A bevezet√©st a megrendelŇĎvel k√∂z√∂sen l√©trehozott projekt¬≠szervezet ir√°ny√≠tja, az oktat√°s¬≠t√≥l a pr√≥ba√ľzemig.

REFERENCI√ĀK

Identik Elektronikai Kft., Schoen + sandt Hungary Kft., B. Braun Medical Hungary Kft. , Firth Rixson Kft., M√°tramet√°l Kft.,

√ĀRAK

√Ārainkat az elŇĎzetes ig√©ny-felm√©r√©s ut√°n kalkul√°ljuk, a megv√°s√°rolni k√≠v√°nt modulok, a munkav√°llal√≥k, √©s a munka√°l¬≠lom√°sok sz√°m√°t√≥l f√ľggŇĎen.

SUPPORT

A WINBEL√ČPŇź 1 √©ves auto¬≠matikus nyomk√∂vet√©st tartal¬≠maz, ezt k√∂vetŇĎen a szoftver¬≠k√∂vet√©s, szerzŇĎd√©s alapj√°n.

FEJLESZT√ČSI IR√ĀNYOK

A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ bel√©ptetŇĎ termin√°lokhoz illesztŇĎ (interface) programok, tov√°bbi kieg√©sz√≠tŇĎ modulok fejleszt√©se folyik a megrendelŇĎk ig√©nye szerint.
A programhoz sz√ľks√©g szerint fejleszthetŇĎk lek√©rdez√©sek, √©s kimutat√°sok, lehetŇĎs√©g van a WEB-es fel√ľlet haszn√°lat√°ra, illetve elk√©sz√≠t√©s√©re.


Winbel√©pŇĎ bŇĎvebben