Új Kezdet a Prozenda Hungary Kft-vel!  —  2024-től kezdődően a Perbit HR szoftverek értékesítéséért, üzemeltetéséért és támogatásáért a Prozenda Hungary Kft. felelős.
Az együttműködés részleteiről bővebben tájékozódhat itt. A változásokról minden meglévő ügyfelünket külön tájékoztatjuk.

PAIR

a Perbit új modulja, mely önállóan is hozzákapcsolható más HR szoftverekhez

Általános információ

A PAIR (Prozenda AI Recruitment) rendszerét elsősorban munkaerőközvetítéssel foglalkozó cégeknek, valamint nagyvállalatoknak fejlesztettük, azzal a céllal, hogy a lehető leggyorsabban megtalálhassák a legjobb jelölteket.

A PAIR egy mesterséges intelligencia alapú toborzás támogató rendszer, mely képes megtalálni a legjobb pozíció-jelentkező párokat. A PAIR elérhető a Perbit rendszer moduljaként, de integrálható más HR vagy toborzási szoftverekhez, illet önálló rendszerként is használható.

A PAIR használatával jelentősen lerövidül a releváns jelöltek előszűrése és kiértékelése, így a gyorsabb reakcióidő mellett a HR-es kollégáknak is több ideje jut a megfelelő személyek megismerésére és a legalkalmasabb jelölt kiválasztására.

Segítünk hatékonyabbá válni!

A PAIR előnyei

Nagy pontosság

99,9%-os pontossággal dolgozik a PAIR rendszere, így minimálisra csökkenthetjük a hiba lehetőségét.

Bármennyi önéletrajz feldolgozására képes

Akár több száz önéletrajzot is leelemez a PAIR, de már 20 önéletrajz "átnézésével" is órákat spórol meg a HR-es munkatársaknak.

Mesterséges intelligencia

Az előtanított mesterséges intelligencia modellnek köszönhetően képes mind a toborzó munkatárs, mind az adott terület szakértőinek „szemével” tekinteni az önéletrajzokra és kiszűrni a releváns adatokat, akkor is, ha azok nem egyértelműek.

Fáradhatatlan és felhasználóbarát

A PAIR-t nem köti a munkaidő, az éjszakai órákban is dolgozik, ha szükség van rá.

Kiváló párosítás

Kiválóan párosítja össze a nyitott pozíciókat a meglévő jelentkezőkkel, vagy jelenlegi munkatársakkal.

Más rendszerekbe is integrálható

A PAIR használata nem kötött a Perbit szoftverhez, más HR/toborzási rendszerhez is hozzákapcsolható.

A PAIR egy motor, melyet a már meglévő HR szoftverhez igazítunk.
Mit jelent ez?
További lehetőségeket a munkaerőkeresés optimalizálására, a folyamatok automatizálására!

A legjobb HR asszisztens!

A PAIR funkciói:

  • A PAIR rendszer képes kezelni a PDF, a Microsoft Office Word fájlokat, de akár egy folyószöveget is betölthetünk a rendszerbe, abból is kinyeri a releváns információkat.
  • Összegzést ír minden rangsorolási, párosítási folyamat végén, így a HR-es kolléga látja, milyen szempontokat vett figyelembe.
  • Amennyiben erre van saját adatbázisa, a vállalat jelenlegi alkalmazottai közül is képes megmondani, hogy melyikük lenne alkalmas az adott pozíció betöltésére.
  • Az egy, adott állásra beküldött önéletrajzokat és más írásos pályázati anyagokat képes összevetni a többi nyitott pozícióval is és jelezi, ha a jelölt alkalmas egy másik álláslehetőségre is.
  • Képes meglévő adatbázisból is dolgozni, így a korábban beküldött önéletrajzok alapján is kereshetünk az új pozícióra megfelelő jelöltet.
  • Jelzi, ha nem áll elég adat a rendelkezésére a kiértékeléshez.
  • A PAIR szoftver használatára nem igényel plusz munkát vagy jelentősebb előképzettséget, ha integráljuk meglévő HR/toborzási rendszerünkkel, akkor szinte észrevétlenül működik a háttérben és pillanatokon belül láthatjuk az értékelések eredményeit.

Tudni szeretnéd, hogyan integrálható az általatok használt HR szoftverhez a PAIR?

Segítek! Keress minket az alábbi elérhetőségeken:

A Perbit HR szoftverrel együtt használnád a PAIR-t? Ismerd meg a rendszert:

A Perbit egy egyedi igényekre szabható HR platform, mely alkalmazkodik a vállalat változó követelményeihez.

Kiemelt Funkciók:

Alkalmazotti adatkezelés Dokumentumkezelés Munkakör menedzsment és személyzeti tervezés E-jelenlét Távollét igénylés Statisztikák és jelentések Automatizált levelezés Határidő figyelés és emlékeztetők Toborzási folyamatok Képzés-menedzsment Egyénileg testre szabható teljesítményértékelés Mobil alkalmazás önkiszolgáló és vezetői funkciókra És a Te egyedi igényeid

Előnyök

Moduláris és rugalmas

Személyre szabható megoldások minden szervezet számára.

Felhasználóbarát felület

Könnyű hozzáférés és kezelés.

Magas szintű integráció

Zökkenőmentes kapcsolódás más rendszerekkel.

Hatékonyság és átfogó támogatás

Ideális választás minden vállalat HR igényeihez.

GYIK

Elsősorban munkaerőközvetítéssel foglalkozó cégeknek és nagyvállalatoknak. Mindazonáltal rengeteg a szoftverben rejlő lehetőség, így akkor is hasznos lehet a céged számára, ha nem esik a fenti kategóriákba.

Nem. A PAIR integrálható más HR szoftverekbe is.

Nincs ilyen követelmény. A PAIR nagy előnye, hogy flexibilis, így biztos találunk megoldást arra, hogy a Te cégednek is hasznára váljon! Keress minket bátran!

Elsősorban a PDF és Microsoft Office Word fájlokból nyeri az információkat a leghatékonyabban, de a betöltött folyószöveget is képes értelmezni. Ezen túl számos fejlesztési lehetőség áll a rendelkezésünkre, hogy a jövőben úgy alakítsuk a PAIR szoftvert, hogy az a Te vállalkozásodnak a lehető legideálisabb legyen. 

Kérdésed van?

Keress minket az alábbi elérhetőségeken.