perbit.mobile

modul

Általános információ

Az IOS és az Android perbit.mobile applikációval bárhol végezhetjük a HR-rel kapcsolatos feladatainkat, tevékenységeinket. Minden új értesítés megjelenik értesítésként a telefon kijelzőjén. Lehet adatokat módosítani, kérelmeket elfogadni és kommenteket hagyni. A megjelenítés hasonló a perbit.insight felületéhez. Hasonlóképpen a szoftverhez, a telefonos alkalmazás is magas biztonságot kínál. Be lehet jelentkezni a megszokott felhasználónév és jelszó kombinációval, de van lehetőség biometrikus adatok segítségével is (ujjlenyomat, arcfelismerés). Az adatok változását mindig naplózza a rendszer, így elkerülhető az esetleges adatvesztéssel járó bonyodalom.

Ez a modul ugyanazt az adatbázist használja, amelyet a perbit.insight Windows és web komponensei.

Tanfolyami jelentkezés

Egy külön űrlapon jelennek a vállalaton belüli elérhető képzések. Jogosultságtól függően a munkavállalónak lehetősége van jelentkezni egy-egy adott képzésre. A rendszer nem enged jelentkezni, ha nincsenek megadva a kötelező adatok, vagy ha nincs meg a megfelelő előképzettség.

Szabadságkérelem

A szabadságigénylést már mobil eszközről (legyen az táblagép vagy telefon) is el lehet végezni. Ez a megszokott struktúrától olyan szempontból tér el, hogy nem fér ki annyi adat egy képernyőre. Legördülőlista segítségével ki lehet választani a szabadság jogcímét, kezdő, illetve végdátumát. Ha a kérelem leadásra került, felugró értesítés érkezik a felettes telefonjára, amit elfogadhat vagy elutasíthat. Mind a két esetben a munkavállaló is kap értesítést a döntésről.

Tárgyi eszközök

Az, hogy a telefon kameráját is képes használni a rendszer, nagyban segít a tárgyi eszközök kezelésében. Lehet internetről is betölteni mintaképeket a kiadott eszközökről (legyen az számítástechnikai eszköz, ruházat). Sok időt meg lehet spórolni egy esetleges kárbejelentésen, ha azonnal a telefon kamerájával készítünk róla képeket, ahelyett, hogy bevinnénk magát az eszközt.

Munkavállalókezelő modul

Az egyre gyorsuló digitalizáció növeli a perbit.mobile modul használatának jelentőségét. A teljeskörű személyügyi adminisztráció azonban változatlanul a munkavállalókezelő modulban valósul meg.

Fontos dolgok amiket érdemes tudni

GYIK

Egyaránt működik IOS és Android rendszereken is.

Az operációs rendszerekhez kialakított applikációs letöltőközpontban (IOS esetén AppStore, Android esetén PlayÁruház).

Maga az alkalmazás nagyon kevés helyet foglal (kb 40 Mb). A letölthető dokumentumok foglalhatnak többet, de a letöltés funkció használata opcionális.

Nem, van lehetőség biometrikus adatok általi belépésre. Ez, a már a telefon feloldására tárolt, ujjlenyomattal történik.